[CRTech] Christian Radio Tech [MSG 82250]
[Thread Prev] [-- Thread Index --] [Thread Next] [Date Prev] [-- Date Index --] [Date Next]
AMR-100 signal change
To: CRTech <crtech@crtech.org>
Subject: AMR-100 signal change
From: Willie Barnett <wbradiolists@gmail.com>
Date: Mon, 26 Feb 2018 11:45:34 -0500
Dkim-signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=gmail.com; s=20161025; h=mime-version:from:date:message-id:subject:to; bh=b6EmQfId3SLOuTLSXgsai5ofYcA4Mgop/BWmx/jaF/g=; b=mYpxt956k6lX60deH3LI07OV/5SVuII2dCi0+xhI1z1G5L4v3jH2yD86f9vXwPcy5X /n+yv1q1JCSb3DDWrLz4kmjhIZOHawqP6+rEwjjnKHJu97SwgunH0z5vAkOZ3xIhUsdI uAvWOYlSYyCZ+C21u55H1S7mpGxMRN2XqfV2oiATEerY7v3BLqtTXSHokFzmgQNtqQC/ nhcgGojDrwDREIWsqRkUbiahxvCeD88m+qS1uSNGcP6fcdcYnF0nGD4m2pPThJhTJZV+ g+RGFirY2A0rI/Xj1Ub4jejGGDGZ2DY9moCuU4EeNyxlZpry9zh1GtwuZ5rCHmiPAtbX YvGQ==
Just wondering if anyone else has noticed a drop in signal from your AMBOS receiver(s)? One of them here has dropped by about 1.5 dB to the mid 7's, the other is still the same as always. (Low 9's)

I swapped input connections. No changes to either unit.

The one with the lower EbNo reported a loss of signal earlier, and it's logs appear to have been reset at about that same time. Remote units, and our backup, all show steady signal and about 1/8 the BER of the unit that "glitched".

I hope it's not indicating a receiver failure! Backups of parameters have been made... just in case.

Willie...

Follow-Ups: Re: AMR-100 signal change
(JIm Turvaville <jimturbo61@yahoo.com>, 26 Feb 2018 17:08:47 -0000)
Re: AMR-100 signal change
("Schmitke, Gregory I" <GISchmitke@unwsp.edu>, 26 Feb 2018 17:09:53 -0000)
Prev by date: Re: Transmitter enclosure?
(Michael Barnes, 26 Feb 2018 06:37:05 -0000)
Next by date: Re: AMR-100 signal change
(JIm Turvaville, 26 Feb 2018 17:08:47 -0000)
Prev by thread: Re: Itinerant On-Demand Satellite Internet
(Mark Johnson, 27 Feb 2018 01:23:14 -0000)
Next by thread: Re: AMR-100 signal change
(JIm Turvaville, 26 Feb 2018 17:08:47 -0000)
CRTech.org