[CRTech] Christian Radio Tech [MSG 79468]
[Thread Prev] [-- Thread Index --] [Thread Next] [Date Prev] [-- Date Index --] [Date Next]
Re: Phasing Issues? **UPDATE**
To: CRTech <crtech@crtech.org>, The BROADCAST eList <broadcast@radiolists.net>
Subject: Re: Phasing Issues? **UPDATE**
From: Robert Chrysafis <kc8gpd@hotmail.com>
Date: Mon, 10 Apr 2017 01:38:09 +0000
Accept-language: en-US
Authentication-results: crtech.org; dkim=none (message not signed) header.d=none;crtech.org; dmarc=none action=none header.from=hotmail.com;
Content-id: <81467C54BE1DD14FB6ECDF046D5D2C67@namprd22.prod.outlook.com>
Content-language: en-US
Dkim-signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=hotmail.com; s=selector1; h=From:Date:Subject:Message-ID:Content-Type:MIME-Version; bh=gAdyGb04GlJCf5jEmhD1OemVXJqY67Tg4jN9rd9e8nk=; b=AKl9taS4m9iwhjVit1mSBPwQ4WQZEKciZoZTooTLmPMwdW0+tz1Rx3N5CnQkmNm5uR3iH0B+1sVFNJ5xPwTep7U/k2rRX2GY/ofCtUt5ZJ7u9aFRAESECiNpjtlVHu2KBiFI/pqfo9IWCAK5bUkzwfqr5QnUSV4ScidLC35LXNGRzeDnFXDaCyTkpjBbyY3P+eeyOH7fZVTbKJir4OGZMy3aP+P95vr1DWRPrj93tV0AiQWqvCPjvM+kDCUKR0vMVbu0qS289gAGRiYj0bZsoxQpIewIX/bSixw6qQxzXD6u6QQIwx9FDj+UigaHOchTv9qbYIqP2HADT95tM6ajKg==
In-reply-to: <7.0.1.0.2.20170408133618.07205be0@oldradio.com>
References: <7.0.1.0.2.20170408133618.07205be0@oldradio.com>
Spamdiagnosticmetadata: NSPM
Spamdiagnosticoutput: 1:99
Thread-index: AQHSsZsbwrBLhoOpe0inA4G1HE1WOA==
Thread-topic: [BC] Phasing Issues? **UPDATE**
Here is how i originally had everything hooked up.

i just have the red (+) from right channel put to (+) on the processor 
input and the black (-) to the (-) on the processor input which in this 
case is an optimod 9100b.

on the output to tx input which is 600 ohm unbalanced i have the shield 
(output) to shield (input) and the positive rail (output) to hot on input.

i had a passive balun kicking around which i have put on the output so 
balanced is going into balun and coming out unbalanced. this is now 
hooked up between tx and optimod

i have on order 475 ohm 1% and 20k ohm 1% resistors which should be here 
monday which i will use to properly sum the input to the optimod.

i am hoping based on some of the comments i have seen that this will 
solve the missing vocals and/or instrumentation issues.
Follow-Ups: Re: Re: Phasing Issues? **UPDATE**
(RADIO DOCTOR <lylehenry@fastmail.fm>, 10 Apr 2017 01:57:21 -0000)
Re: Re: Phasing Issues? **UPDATE**
("Allard, Mark G" <MGAllard@unwsp.edu>, 10 Apr 2017 04:51:16 -0000)
RE: Re: Phasing Issues? **UPDATE**
("Bill Hurne" <billhurne@pilgrimradio.com>, 10 Apr 2017 16:30:29 -0000)
Prev by date: RE: Live stream on secure site?
(tech, 7 Apr 2017 21:27:05 -0000)
Next by date: Re: Re: Phasing Issues? **UPDATE**
(RADIO DOCTOR, 10 Apr 2017 01:57:21 -0000)
Prev by thread: RE: Live stream on secure site?
(tech, 7 Apr 2017 21:27:05 -0000)
Next by thread: Re: Re: Phasing Issues? **UPDATE**
(RADIO DOCTOR, 10 Apr 2017 01:57:21 -0000)
CRTech.org